Bejelentés


Bionet - fogínygyulladás A természet erejével!
HERBA GOLD Dentomed Foggél EXOTIC (150 ml)
Homeopátiás készítményeket használóknak és gyermekeknek készült termék.


Fő hatóanyagai a kakukkfű, árnika és C-vitamin, melyek többek között antioxidáns, gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító, antibakteriális, a fogíny szöveteit ápoló, feszesítő hatásúak.

Ezeket a hatóanyagokat egészíti ki a Rathania gyökér kivonata / Krameria triandra Extract/, egy dél-amerikai növény, melyet ősidők óta használják szájápolásra.

Magas cserzőanyag tartalma összehúzó hatású, ezért kiválóan alkalmas a fogíny egészségének megőrzésére, helyreállítására. Gyermekek, homeopátiás készítményeket szedők és a mentholt nem kedvelők kiváló fogápolószere.

Hatását klinikai tesztek bizonyítják: A klinikai vizsgálatok alapján megállapítható, hogy a Bionet Foggél kiválóan alkalmazható a szájüregi folyamtok kezelésére, úgymint gingivitis, paradontitis, paradontozis, gombás fertőzések, sebkezelés, műtéti utókezelés, alveolitis, decubitus. ...

A mindennapi fogorvosi munka során kiemelendő a fogkő eltávolítások, fogcsiszolások utókezeléseként való alkalmazása, a terhességi ínygyulladások kezelésében és a műfogsort viselők szájhygiéniájának biztosításában."
/ dr. Csiszár Róbert, MOBOT elnöke, MED_SYSTEM Oktatási Központ igazgatója/

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
- mindennapi fogmosásra
- íny edzésére pakolásként
- szájüregi fertőzések megelőzésére
- szájsebészeti beavatkozások utáni kiegészítő kezelésre

HASZNÁLATI UTASÍTÁS :
Hagyományos módon használva naponta legalább kétszer, de ha szükséges, akár több alkalommal a fogakat alaposan megtisztítjuk a foggéllel, majd a szájunkat kiöblítjük.
A fogíny "edzésére" ajánlatos az esti fogmosás után a fogínyt vékonyan a foggéllel bekenni, 5-6 perc után a szájat alaposan kiöblíteni.

ÖSZETEVŐK : árnika-, kakukkfű-,rhatany kivonat, C-vitamin
Fogyasztói ára 2.920,-Ft/HUF


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!